Webinar over steunmogelijkheden voor wijnbouw via het VLIF

Op dinsdag 9 april aanstaande om 18.30 uur organiseren we een webinar over de steunmogelijkheden voor wijnbouw via het VLIF (= Vlaams Landbouw Investeringsfonds) van de Vlaamse overheid.

Samen met de nieuwe GLB23-27 wetgeving (= Gemeenschappelijk LandbouwBeleid 2023-2027) is er ook een nieuwe invulling van de VLIF-steun ontstaan. Verschillende onderdelen zoals de steunpercentages, voorwaarden (actief landbouwer, SVC, …) alsook steunmogelijkheden zijn veranderd tegenover het vorige GLB. Terwijl de Vlaamse wijnbouw bij de vorige VLIF-wetgeving nog over het hoofd werd gezien, zijn er nu mooie opportuniteiten om als Vlaamse wijnbouwer het landbouwbedrijf rendabeler te maken.

Dit webinar zal gegeven worden door Jonas Van de Voorde, voormalig medewerker van het NAC. Het einduur is voorzien rond 21.30 uur.

Geïnteresseerd? Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar info@belgischewijnbouwers.be, zodat we je de link kunnen sturen waarmee je het webinar kunt volgen. Vermeld daarbij of je een erkenning hebt als actieve landbouwer of niet.

Dit webinar is gratis voor de leden van de vzw Belgische Wijnbouwers. Niet-leden betalen 35 euro. Gelieve dit bedrag zsm te storten op het rekeningnummer BE68 6301 5196 7434, ter attentie van de vzw Belgische Wijnbouwers met vermelding van “Webinar VLIF”.

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2024. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid