Webinar over de Europese en Vlaamse bio-wetgeving

Wat komt er allemaal bij kijken als je met je domein wilt overschakelen naar een biologische teelt? Het spreekt voor zich dat dit op het gebied van wijngaardbeheer een andere aanpak vergt, maar wat zijn de gevolgen hiervan voor de activiteiten in de wijnmakerij (maw voor het persen, de vinificatie, het bottelen, enzovoort)? En hoe zit het met de wetgeving terzake, zowel op Europees als op Vlaams niveau?

Op 23 april aanstaande om 19 uur organiseren we een webinar om op deze vragen een antwoord te vinden. Dit webinar zal gegeven worden door Kevin De Ceuleners en Timmy De Peyper van TÜV NORD Integra, een organisatie die gespecialiseerd is in het uitvoeren van controles in en het afleveren van certificaten voor de biologische landbouw en voeding. Het einduur is voorzien rond 21 uur.

Geïnteresseerd? Stuur gauw een mailtje naar info@belgischewijnbouwers.be en we sturen je meteen de link waarmee je het webinar kunt volgen.

Dit webinar is gratis voor de leden van de vzw Belgische Wijnbouwers. Voor niet-leden kost de deelname 35 euro per persoon. Gelieve dit bedrag ten laatste op 17 april aanstaande te storten op het rekeningnummer BE68 6301 5196 7434, ter attentie van de vzw Belgische Wijnbouwers met vermelding “Webinar Bio”.

 

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2024. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid