Webinar over biologische gewasbescherming (ism Andermatt & NAC)

Op 27 maart aanstaande om 19.30 uur organiseren we een webinar over biologische gewasbescherming, dat gegeven zal worden door Davy Furniere van de firma Andermatt. Davy is sinds 2021 de technische productadviseur voor de Belgische en Nederlandse telers.

Andermatt Biocontrol is van oorsprong een Zwitserse pionier en vooraanstaande wereldspeler op het gebied van biologische gewasbescherming. Voor de Belgische wijnbouwer bevat het gamma onder andere de bio-fungiciden VitiSan (tegen echte meeldauw) en Botector (tegen Botrytis). Daarnaast heeft Andermatt ook de groeibevorderende biostimulant RhizoVital C5 en vele soorten feromonen en vallen voor monitoring van plaaginsecten in hun portfolio.

In dit webinar delen ze graag hun uitgebreide kennis en ervaring met betrekking tot deze producten, al dan niet opgedaan via diverse teeltproeven en samenwerkingen met onderzoekers.

Aansluitend zal Wim Van Looy (NAC) het hebben over de belangrijkste ziekten en plagen in de wijnbouw, waardoor dit webinar in aanmerking komt als vormingsactiviteit voor de fytolicentie.

Geïnteresseerd? Stuur zo snel mogelijk een e-mail met je rijksregisternummmer en het nummer van je fytolicentie naar info@belgischewijnbouwers.be, zodat we je de link kunnen sturen waarmee je het webinar kunt volgen. Dit webinar is gratis voor de leden van de vzw Belgische Wijnbouwers. Niet-leden betalen 35 euro. Gelieve dit bedrag zsm te storten op het rekeningnummer BE68 6301 5196 7434, ter attentie van de vzw Belgische Wijnbouwers met vermelding van “Webinar Andermatt”.

 

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2024. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid