Andermatt

Contactpersoon: Davy Furniere

BTW: nvt

GSM: 0468 088 077

 

 

 

 

 

Andermatt Biocontrol, de Zwitserse pionier in biologische gewasbescherming, werd in 1988 opgericht door het echtpaar Isabel en Martin Andermatt. Van een kleine productie met de staafmixer in de keuken van hun studentenwoning is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van biologische gewasbescherming.

Vandaag de dag is de Andermatt Group een globaal netwerk van onafhankelijke bedrijven die zich elk in hun eigen markt inzetten, allen nog steeds met dezelfde visie: Gezond voedsel uit een gezonde leefomgeving voor iedereen beschikbaar te maken. 8 producerende bedrijven met ieder hun eigen onderzoek en R&D-afdeling zorgen voor een continue innovatiestroom en nieuwe oplossingen. Meer dan 20 handelsbedrijven, verspreid over de ganse wereld, zorgen voor een onderbouwde, betrouwbare en praktijkgerichte advisering, telkens specifiek aangepast aan de huidige lokale marktrealiteit.

Andermatt is sinds 2019 actief om de visie van Andermatt Biocontrol ook in Nederland en België met passie te belichamen. Dicht bij de markt, dicht bij de praktijk. Voor de Belgische wijnbouwer bevat het gamma onder andere de bio-fungiciden VitiSan (tegen echte meeldauw) en Botector (tegen Botrytis), en daarnaast ook de groeibevorderende biostimulant RhizoVital C5 en vele soorten feromonen en vallen voor monitoring van plaaginsecten.

Wij bieden uitgebreide kennis en ervaring met onze producten. We denken mee om teeltstrategieën te verduurzamen. We ontwikkelen kennis door deelname aan diverse teeltproeven en ervaringsuitwisselingen met onderzoekers. We geven trainingen, webinars, workshops voor telers en adviseurs en zijn het hele jaar door beschikbaar om onze klanten met eerlijk en genuanceerd advies te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes.

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2024. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid