Pairen met North Sea Chefs op Horeca Expo

Behalve via een mooie en – rekening houdend met de omstandigheden – vrij goed bezochte stand op Horeca Expo, heeft de vzw ervoor gezorgd dat een aantal van onze leden zich nog op een andere manier in de kijker konden plaatsen op deze gastronomische beurs. Elke dag vond er namelijk vlak naast onze stand een masterclass plaats van de befaamde North Sea Chefs, en die vonden het een leuk idee om hun gerecht telkens te pairen met een Belgische wijn. Zo kregen vier domeinen die een deelnamen aan onze groepsstand op Horeca Expo de kans om een van hun wijnen te schenken aan de deelnemers van de masterclass en er uiteraard ook een woordje uitleg over te geven. Een geslaagde combinatie!

Jeanette van Château Bon Baron schenkt de deelnemers van de masterclass van Lieven Lootens (‘t Aards Paradijs) een glaasje Auxerrois 2020.
De Lorenzo (johanniter barrique) van Wijndomein Vigna paste mooi bij een lekker stukje pladijs dat Edwin Van Goethem had klaargemaakt.
Jeroen Houben van Wijndomein Helshoven licht zijn keuze toe op de masterclass van Jan Audenaert (D’Oude Pastorie); hun Bitter Sweet Symphony (een verrassende blend van muscaris en muscat bleu).

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2024. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid