Online Fyto Bijscholing – Wijnbouw

Wegens de coronamaatregelen, heeft PCLT de online fyto bijscholingen op poten gezet. Ook voor de wijnbouwers wordt er een online meeting gepland.

Op woensdag 1 juli 2020 zal deze van 10u-12u online te volgen zijn op een pc/laptop, tablet of gsm, op voorwaarde deze beschikt over camera en luidspreker(s) en een internetverbinding. Let wel dat je je op voorhand inschrijft want de plaatsen zijn beperkt. 

Vanaf 25/05/2020 is het toegelaten dat een online fyto bijscholing 2u duurt (ipv 3u). Deze online bijscholing is hiervoor goedgekeurd door ‘landbouw en visserij’ en telt dus mee voor uw verlening van de fytolicentie. Aangezien dit recent is, moet dit nog in de pers verschijnen.

Indien ingeschreven, ontvang je de dag voordien een mail met een link, waar je de nodige instructies zal bij ontvangen. Het is de bedoeling dat je 2 uur achter het scherm zit.

Er zullen enkel theoretische onderwerpen worden gegeven, gezien praktijk via het scherm moeilijk te brengen is. Tussenin wordt er sowieso een pauze voorzien, zodat iedereen de benen kan strekken, naar het toilet kan gaan of een drankje bijhalen.

Deze online bijscholing geldt voor de verlenging van ieder type fytolicentie.

Meer info & inschrijven: https://www.pclt.be/nl/cursus/landbouw/fyto-online-bij

De fysieke fyto bijscholingen staan ingepland vanaf eind augustus, mits er geen nieuwe coronamaatregelen in tussentijd worden getroffen.

Data en onderwerpen: https://www.pclt.be/nl/cursus/landbouw/fyto-bijscholin

 

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2022. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid