Mini-wijnbouwbeurs bij Chardonnay Meerdael (vrijdag 28 april)

Wijnbouwers en aspirant-wijnbouwers zijn vrijdag aanstaande welkom op het domein van Chardonnay Meerdael voor de mini-wijnbouwbeurs die we die dag organiseren in combinatie met onze Algemene Vergadering. Vanaf 14.30 uur kun je er kennismaken met een aantal interessante fabrikanten die ons het voorbije jaar hebben gecontacteerd omdat ze graag hun producten willen voorstellen aan onze leden. De standhouders die op dit moment hebben bevestigd zijn:

Andermatt Nederland: willen chemische bestrijdingsmiddelen vervangen door goede biologische alternatieven, zoals microbiële producten (zoals gewasbeschermingsmiddelen op basis van baculovirussen), natuurlijke stoffen, nuttige insecten en vallen.

Anton Paar: ontwikkelen, produceren en verkopen analytische instrumenten voor laboratoria en procesanalytische technologie. Gespecialiseerd in de productie van instrumenten voor het meten van dichtheid, concentratie, opgeloste kooldioxide, en op het gebied van reometrie en materiaalkarakterisering.

Atmosafe: maken het mogelijk om een DIY-meting te doen van de concentraties van giftige stoffen die bij fermentatie in de wijnmakerij vrijkomen, en leveren vervolgens ook aan analyse van dat staal.

Certis Belchim: een Belgische fabrikant/leverancier voor de Europese gewasbeschermingsmarkt.

Jeroen Van Den Heuvel bvba: een jong en dynamisch bedrijf, actief in loon-, groen- en grondwerken en gespecialiseerd in machinaal precisiewerk.

Het adres van Chardonnay Meerdael is Monarkenweg 50 in Oud-Heverlee. De toegang is gratis. Kom gerust eens langs!

 

Foto: Alex Gorbi op Unsplash

Inschrijving Nieuwsbrief

Belgische Wijnbouwers vzw © 2023. Alle Rechten Voorbehouden | Privacybeleid